Diskuze

Jardo, jsem s Tebou, postavím se klidně na hlavu :D To je totiž to nej na celém plese... :---)

chtelo by to zmenitr uvodni foto

Dík za podporu, vanasnažím se velice....
nejspíš ten papír vytisknu jak budu tisknout ty citáty... tak se kdyžtak uvidí...

tak tady....tady to žije

no a pro každýho kolonku co chce za song rovnou a je to..

stačí si udělat papír se jménama a obejít každýho a nejspíš ty songy pro každýho projdou

přesně tak..můžeš to Jardo ještě změnit...jen stačí nějaká snaha:D já můžu říct z vlastní zkušenosti hehe..:D:D

Taky se odhlasovalo že v malým sále nebude DJ a stejně tam na třetí pokus je!Tak proč se Jardo nesnažit

no tak protože se to odhlasovalo ...

sak jarda napsal jen navrh jak by to mohlo byt v zaveru predpowedel zhe vi ze nic nebude

jardo, špatně si to pochopil, na nástup je I beleive a na stužkování něco jinýho, ale nebudeme mít každej svou písničku

to sealer : Jardo však to I Believe z filmu Honey je jen na nástup..na stužkování už budou jiný songy, ale bohužel si asi nebudem moc každej vybrat..

lucz: nevím jak to kdo to pochopil, ale ta písnička od honey by měla být na nástup, tzn: kdy se budeme seřazovat a jsem zvědav kolikrát máš v plánu ji pustit když samotný stužkování bude tak 20 minut minimalne
PS: jsem pro jak říkala pettuli, každej ať si najde 30 sekundovej úryvek a prostě se to pustí když se půjde k třídní pro stužku... vychází to tak na 30 sec, ba nemáme šerpy jak OA kteří měli úryvek +- 45 sec.
PS2: samozřejmě jasná odezva nic tak nebude, už jse si zvykl...kua

Lucz: Promin to už něco mám...jedu od čtvrtku do neděle pryč..je mi líto

Pozor! Pozor! :-)
Ve čtvrtek 12.2.2009 od 16.00-18.00 zkouška v městském domě. Účast všech povinná!!!

dva celkově

no kika si nebere do malýho sálu takže dáme báře tyhle...

tyy počky eště dva navíc, nebo dva celkově ?

lucz - jo??

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 3
OK další člověk mě poslal do prdele, tak jdu naschle!!!