Diskuze

se nehádejte

WTF

To dns: ježiš, už je to vybraný, tak zas nechoď s jinýma návrhama ... vůbec

to dns45: wtf ...lucz, ignoruj ho

to lucz : jinak to I Believe už jsem víc naposlouchal tak to beru a co to Celebration, nebylo by to na nástup lepší??

to wurtik : wtf..to přesně vystihuje situaci:-D

wtf

jojo, neděle bude krušná, se tam udřem k smrti

A v neděli všichni v radslavicích!!! Filipe ty taky :-D

písničku každej svou nebude mít, dneska sme se snad na tom shodli, že se tam navybíraj písně co sem vám dnes pouštěla. Nebudu se vás pořád ptát na všecko stokrát. Říkám : dám tam teda do toho pozadí na stužkování někěerý tady z těch písní. Odezva: jójó. Takže tak asi. Jinak na nástup bude píseň I believe (soundtrack z honey), píseň na tanec s rodiči : pavol habera - jediná. Už je to rozhodlý.
A posílejte ty fotky andy a danovi na to skenování. Co nejdřív!!! Takže nejpozději do pátku!!

Fakt? Někdo totiž říkal, že nee... To by bylo fajn... :+)

ppettuli: ten clovek u toho notasu bude ...rpotoze na zvukarnu v mestaku nelze prehravat mp3 ,takze se tam bude muset pichnout notas ...a ty pisnicky ja myslel zhe budeme mit kazdy svou

A... proč nemáme na stužkování každý svoji písničku? Byl by tam někde člověk u notebooku, který by u každého člověka zmáčkl šipku (v té prezentaci) - k posunutí písniček by v životě nemohla dojít... Stužkování jednoho by nesplynulo se stužkováním druhého a prostě tohle na plesích bývá. Na to se těším celé čtyři roky. Ale je to jen návrh, chtěla jsem ho vyjádřit...
To afi: Proč nemůžou přijít?

no teda koukam , co ja vsechno umim

Smůla no .. všechno natištěno ... :P

Myslim ze je uplne zbytečný delat plakáty apod.upoutavky a pozvání kdyz ty lidi kdyby chteli přijít stejne nemuzou

no, dokonce :D:D:D, jeee, to bude zas doba :D:D::D

ale dělám to já

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 3
ona lůca tam skoro vůbec totiž ani nebývá :-D neboj se nic, dva lístky pro tebe máme