Diskuze
aceyka | 03.02.2009 19:43
se nehádejte jo a chtěla sem vás hezky slušně poprosit o dva lístky, nepřijedu sama..a lucku co má lístky na starost se mi nějak nepodařilo odchytit na icq
se nehádejte jo a chtěla sem vás hezky slušně poprosit o dva lístky, nepřijedu sama..a lucku co má lístky na starost se mi nějak nepodařilo odchytit na icq
Pouris | 03.02.2009 15:54
WTF
WTF
Adulka | 03.02.2009 8:54
To dns: ježiš, už je to vybraný, tak zas nechoď s jinýma návrhama ... vůbec
To dns: ježiš, už je to vybraný, tak zas nechoď s jinýma návrhama ... vůbec
afi. | 03.02.2009 8:23
to dns45: wtf ...lucz, ignoruj ho
to dns45: wtf ...lucz, ignoruj ho
dns45 | 02.02.2009 20:54
to lucz : jinak to I Believe už jsem víc naposlouchal tak to beru a co to Celebration, nebylo by to na nástup lepší??
to lucz : jinak to I Believe už jsem víc naposlouchal tak to beru a co to Celebration, nebylo by to na nástup lepší??
dns45 | 02.02.2009 20:50
to wurtik : wtf..to přesně vystihuje situaci:-D
to wurtik : wtf..to přesně vystihuje situaci:-D
Wurtik | 02.02.2009 19:32
wtf
wtf
Adulka | 02.02.2009 19:23
jojo, neděle bude krušná, se tam udřem k smrti
jojo, neděle bude krušná, se tam udřem k smrti
lucz (neregistrovaný) | 02.02.2009 19:17
A v neděli všichni v radslavicích!!! Filipe ty taky :-D
A v neděli všichni v radslavicích!!! Filipe ty taky :-D
lucz (neregistrovaný) | 02.02.2009 19:16
písničku každej svou nebude mít, dneska sme se snad na tom shodli, že se tam navybíraj písně co sem vám dnes pouštěla. Nebudu se vás pořád ptát na všecko stokrát. Říkám : dám tam teda do toho pozadí na stužkování někěerý tady z těch písní. Odezva: jójó. Takže tak asi. Jinak na nástup bude píseň I believe (soundtrack z honey), píseň na tanec s rodiči : pavol habera - jediná. Už je to rozhodlý.
A posílejte ty fotky andy a danovi na to skenování. Co nejdřív!!! Takže nejpozději do pátku!!
písničku každej svou nebude mít, dneska sme se snad na tom shodli, že se tam navybíraj písně co sem vám dnes pouštěla. Nebudu se vás pořád ptát na všecko stokrát. Říkám : dám tam teda do toho pozadí na stužkování někěerý tady z těch písní. Odezva: jójó. Takže tak asi. Jinak na nástup bude píseň I believe (soundtrack z honey), píseň na tanec s rodiči : pavol habera - jediná. Už je to rozhodlý.
A posílejte ty fotky andy a danovi na to skenování. Co nejdřív!!! Takže nejpozději do pátku!!
ppettuli (neregistrovaný) | 02.02.2009 18:16
Fakt? Někdo totiž říkal, že nee... To by bylo fajn... :+)
Fakt? Někdo totiž říkal, že nee... To by bylo fajn... :+)
Wurtik | 02.02.2009 17:09
ppettuli: ten clovek u toho notasu bude ...rpotoze na zvukarnu v mestaku nelze prehravat mp3 ,takze se tam bude muset pichnout notas ...a ty pisnicky ja myslel zhe budeme mit kazdy svou
ppettuli: ten clovek u toho notasu bude ...rpotoze na zvukarnu v mestaku nelze prehravat mp3 ,takze se tam bude muset pichnout notas ...a ty pisnicky ja myslel zhe budeme mit kazdy svou
ppettuli (neregistrovaný) | 02.02.2009 16:53
A... proč nemáme na stužkování každý svoji písničku? Byl by tam někde člověk u notebooku, který by u každého člověka zmáčkl šipku (v té prezentaci) - k posunutí písniček by v životě nemohla dojít... Stužkování jednoho by nesplynulo se stužkováním druhého a prostě tohle na plesích bývá. Na to se těším celé čtyři roky. Ale je to jen návrh, chtěla jsem ho vyjádřit...
To afi: Proč nemůžou přijít?
A... proč nemáme na stužkování každý svoji písničku? Byl by tam někde člověk u notebooku, který by u každého člověka zmáčkl šipku (v té prezentaci) - k posunutí písniček by v životě nemohla dojít... Stužkování jednoho by nesplynulo se stužkováním druhého a prostě tohle na plesích bývá. Na to se těším celé čtyři roky. Ale je to jen návrh, chtěla jsem ho vyjádřit...
To afi: Proč nemůžou přijít?
Wurtik | 02.02.2009 16:52
no teda koukam , co ja vsechno umim
no teda koukam , co ja vsechno umim
Adulka | 02.02.2009 16:16
Smůla no .. všechno natištěno ... :P
Smůla no .. všechno natištěno ... :P
AFI (neregistrovaný) | 02.02.2009 0:20
Myslim ze je uplne zbytečný delat plakáty apod.upoutavky a pozvání kdyz ty lidi kdyby chteli přijít stejne nemuzou
Myslim ze je uplne zbytečný delat plakáty apod.upoutavky a pozvání kdyz ty lidi kdyby chteli přijít stejne nemuzou
Adulka | 01.02.2009 15:06
no, dokonce :D:D:D, jeee, to bude zas doba :D:D::D
no, dokonce :D:D:D, jeee, to bude zas doba :D:D::D
Wurtik | 01.02.2009 13:41
afi. | 01.02.2009 13:29
ale dělám to já
ale dělám to já
Kategorie: ostatní
Návštěv: 37228
Dnes: 0
Online: 2
ona lůca tam skoro vůbec totiž ani nebývá :-D neboj se nic, dva lístky pro tebe máme