Diskuze
afi. | 07.01.2009 17:27
já chi být spermie!
já chi být spermie!
ppettuli (neregistrovaný) | 06.01.2009 22:24
Myslím, že se to dá stihnout a pokud ne předtáčení, zbytek rozhodně... jj, jak chcete. Mně trapas nevadí a jako trapas mi to nepřijde, ale pokud nechcete tak nee ;-) jen nerada věci vzdávám takhle brzy...
Myslím, že se to dá stihnout a pokud ne předtáčení, zbytek rozhodně... jj, jak chcete. Mně trapas nevadí a jako trapas mi to nepřijde, ale pokud nechcete tak nee ;-) jen nerada věci vzdávám takhle brzy...
Adulka | 06.01.2009 22:16
Ale tady nejde ani tak o to nacvičení, to se dycky nějak nacvičí, ale o to, aby to mělo hlavu, patu, bylo to pěkný, netrhaný, aby tam nebyly žádný vstupy např. ta maturita předtočená-to je práce navíc zase, atd ... je to můj vlastní názor a stát si za ním budu. Úplně by stačil si myslím, pěknej, delší nástup, propracovanej, decentní ...
Ale tady nejde ani tak o to nacvičení, to se dycky nějak nacvičí, ale o to, aby to mělo hlavu, patu, bylo to pěkný, netrhaný, aby tam nebyly žádný vstupy např. ta maturita předtočená-to je práce navíc zase, atd ... je to můj vlastní názor a stát si za ním budu. Úplně by stačil si myslím, pěknej, delší nástup, propracovanej, decentní ...
ppettuli (neregistrovaný) | 06.01.2009 22:14
Whyyyyyy? Oktává b má ples za dva týdny, dva týdny (!), a nemají nacvičený nástup a a spoustu toho nemají ani vymyšleno a nevzdávají to. Proč se my nesejdeme tak dvakrát týdně? Dobrovolně přijedu na sedm a budu tak jezdit každý den, bude-li třeba... Zkusme to a nevzdávejme to hned - zvažte toooo
Whyyyyyy? Oktává b má ples za dva týdny, dva týdny (!), a nemají nacvičený nástup a a spoustu toho nemají ani vymyšleno a nevzdávají to. Proč se my nesejdeme tak dvakrát týdně? Dobrovolně přijedu na sedm a budu tak jezdit každý den, bude-li třeba... Zkusme to a nevzdávejme to hned - zvažte toooo
Maličká | 06.01.2009 22:02
jj souhlasím s Aďušou páč to nestihnem dát dohromady
jj souhlasím s Aďušou páč to nestihnem dát dohromady
Adulka | 06.01.2009 21:51
decka udelejme jen ten nastup propracovanej a peknej ..
a to z toho duvodu, ze zitra uz je streda a pulka tydne za nama a porad se nic nedeje a nenacvicujeme a nemame sanci, at to neni trapas a zkazenej ples, at je to decentni, na urovni a pekny, co vy na to?
decka udelejme jen ten nastup propracovanej a peknej ..
a to z toho duvodu, ze zitra uz je streda a pulka tydne za nama a porad se nic nedeje a nenacvicujeme a nemame sanci, at to neni trapas a zkazenej ples, at je to decentni, na urovni a pekny, co vy na to?
ppettuli (neregistrovaný) | 06.01.2009 20:52
A fakt už nemá cenu protestovat? Co třeba: "Remember heroes..." Btw, není to můj nápad, je to nápad kamaráda, ale líbí se mi
A fakt už nemá cenu protestovat? Co třeba: "Remember heroes..." Btw, není to můj nápad, je to nápad kamaráda, ale líbí se mi
dns45 | 06.01.2009 20:41
!!!oprava na 7 jen všichni kluci !!!
!!!oprava na 7 jen všichni kluci !!!
dns45 | 06.01.2009 20:02
a protestovat nemá cenu, protože už o tom víte delší dobu tak byl určen tento
a protestovat nemá cenu, protože už o tom víte delší dobu tak byl určen tento
dns45 | 06.01.2009 20:01
jo a citát na pozvánce bude tento :
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.
George Bernard Shaw
jo a citát na pozvánce bude tento :
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.
George Bernard Shaw
dns45 | 06.01.2009 20:01
!!!PŘIPOMÍNÁM ŽE ZÍTRA SE JDE NA 7 A SRAZ JE V 1.B(NAŠE BÝVALÁ TŘÍDA)!!!!
!!!PŘIPOMÍNÁM ŽE ZÍTRA SE JDE NA 7 A SRAZ JE V 1.B(NAŠE BÝVALÁ TŘÍDA)!!!!
Pouris | 06.01.2009 19:20
někteří mají stále vánoční svátky...třeba já nebo pravoslavní...je to pořád aktuální
někteří mají stále vánoční svátky...třeba já nebo pravoslavní...je to pořád aktuální
Pouris | 06.01.2009 19:18
neřekl bych....
neřekl bych....
Adulka | 06.01.2009 17:45
chtělo by to změnit úvodní foto řekla bych ...
chtělo by to změnit úvodní foto řekla bych ...
afi. | 05.01.2009 17:55
sealer jaky?
sealer jaky?
Antaléna | 04.01.2009 23:07
ježiš no a co že to bude trapaaas,je to náš ples a at si ostatni políbijou šos,hlavně si to užit a do te doby se nepohadat,...
ježiš no a co že to bude trapaaas,je to náš ples a at si ostatni políbijou šos,hlavně si to užit a do te doby se nepohadat,...
Pavouk (neregistrovaný) | 04.01.2009 21:43
dns45 ... super song, myslím že by se to po nástupu hodilo
dns45 ... super song, myslím že by se to po nástupu hodilo
sealer | 04.01.2009 20:07
Sweet home alabama dobry...
PS: jak dlouhy si to asi predstavujete, mam este takovejch 5 napadu, ale je to tak max 1,5 mnuty dlouhy
Sweet home alabama dobry...
PS: jak dlouhy si to asi predstavujete, mam este takovejch 5 napadu, ale je to tak max 1,5 mnuty dlouhy
Kategorie: ostatní
Návštěv: 37228
Dnes: 0
Online: 1
totž chci - chichi