Diskuze
dns45 | 02.01.2009 21:24
to Adulka : a co tak chceš od Metallicy na ten nástup dát? tipuju to na Nothing Else Matters a to se podle mě na nástup vůbec nehodí, to možná tak na připloužení se po zemi v osmý promily to chce něco živějšího ať si lidi vůbec všimnou že někdo přichází a ne je uspávat
to Adulka : a co tak chceš od Metallicy na ten nástup dát? tipuju to na Nothing Else Matters a to se podle mě na nástup vůbec nehodí, to možná tak na připloužení se po zemi v osmý promily to chce něco živějšího ať si lidi vůbec všimnou že někdo přichází a ne je uspávat
Adulka | 02.01.2009 20:24
Já bych byla pro klasiku- Metalica ... srdcovka
Já bych byla pro klasiku- Metalica ... srdcovka
Aktivka | 01.01.2009 21:58
Ahojky =-)) sím vás...estlik máte někdo nějakou písničku na ten náš nástup na stužkování...tak to sem hoďtě...ať můžem po prázkách něco vybrat...a začít trénovat =-))
Ahojky =-)) sím vás...estlik máte někdo nějakou písničku na ten náš nástup na stužkování...tak to sem hoďtě...ať můžem po prázkách něco vybrat...a začít trénovat =-))
Adulka | 01.01.2009 14:14
šťastnej novej rok děckaaa
šťastnej novej rok děckaaa
Antaléna | 31.12.2008 19:57
krásnýho Silvestrasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
krásnýho Silvestrasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MarťasS | 31.12.2008 16:29
přeju vám všem šťastnej novek rok , myslím že to bude po dlouhé době klíčovej rok pro nás všechny, tak ať se vše vydaří a vyjde tak, jak si přejem
přeju vám všem šťastnej novek rok , myslím že to bude po dlouhé době klíčovej rok pro nás všechny, tak ať se vše vydaří a vyjde tak, jak si přejem
dns45 | 30.12.2008 16:23
to Aktivka : jo ty trubky bych možná párkrát zopakoval ale tak vyzkoušej a uvidíš
to Aktivka : jo ty trubky bych možná párkrát zopakoval ale tak vyzkoušej a uvidíš
Merry.s | 30.12.2008 15:17
ale jako píenička jinak dobrá...ale podle mě uplně mimo naše téma...jinej soudek... Pet
ale jako píenička jinak dobrá...ale podle mě uplně mimo naše téma...jinej soudek... Pet
Merry.s | 30.12.2008 15:16
Ale vzdyt tadle písnička je uplne mimo! vzdyt nemáme havaj.. Marky a Peťa : DDD
Ale vzdyt tadle písnička je uplne mimo! vzdyt nemáme havaj.. Marky a Peťa : DDD
Aktivka | 30.12.2008 9:40
to dns: Jj..celkem se mi to líbí...snad mě k tomu něco napadne... =DDD zkusím udělat víc verzí...a pak si vyberete...uvidíme...co seženu... =D
A pls co myslíš tím dát do smyčky? Jako že by se to opakovalo? =-)
to dns: Jj..celkem se mi to líbí...snad mě k tomu něco napadne... =DDD zkusím udělat víc verzí...a pak si vyberete...uvidíme...co seženu... =D
A pls co myslíš tím dát do smyčky? Jako že by se to opakovalo? =-)
MarťasS | 29.12.2008 13:52
to dns: to neni spatnej napad
to dns: to neni spatnej napad
Wurtik | 29.12.2008 13:45
Dekuju
Dekuju
Aneta (neregistrovaný) | 29.12.2008 11:18
Dane,ale Aleš už je na ostudu zvyklej
Dane,ale Aleš už je na ostudu zvyklej
dns45 | 29.12.2008 10:54
to Aktivka :
na nástup na stužkování navrhuju toto :
http://cz.youtube.com/watch?v=DkDOK--FSQc
hlavně ty trubky se mi líbí takže kdyby se vystřihli a hodily do smyčky tak myslím že by to šlo
to Aktivka :
na nástup na stužkování navrhuju toto :
http://cz.youtube.com/watch?v=DkDOK--FSQc
hlavně ty trubky se mi líbí takže kdyby se vystřihli a hodily do smyčky tak myslím že by to šlo
dns45 | 29.12.2008 10:47
to Aneta : já myslím že Aleš by si měl stěžovat asi víc než ty:-D
to Aneta : já myslím že Aleš by si měl stěžovat asi víc než ty:-D
Aktivka | 29.12.2008 10:01
Ahojky Andrejko...pls pošleš mi tu písničku...s tím hrochem? MOcko děkujuuu...jinak...my jsme se na žádné písničce na nástup na stužkování nedomluvili..že? =-//
Ahojky Andrejko...pls pošleš mi tu písničku...s tím hrochem? MOcko děkujuuu...jinak...my jsme se na žádné písničce na nástup na stužkování nedomluvili..že? =-//
afi. | 28.12.2008 22:24
dávno, dávno, dávno..tohle je tak dávno málo, málo, málo už chybí jen tak málo..co bude vypsáno, psájno, psáno co bude vypsáno --naše maturitní vysvečenííí
dávno, dávno, dávno..tohle je tak dávno málo, málo, málo už chybí jen tak málo..co bude vypsáno, psájno, psáno co bude vypsáno --naše maturitní vysvečenííí
Aneta (neregistrovaný) | 28.12.2008 22:21
tos Dane,to nemuzes tady tak verejne ukazovat..
tos Dane,to nemuzes tady tak verejne ukazovat..
Kategorie: ostatní
Návštěv: 37228
Dnes: 0
Online: 2
joo mě se to afííkovo jako lííbíííí ,bych do toho aji šla za njákou tu uplatečku,hich!