Diskuze

to Adulka : a co tak chceš od Metallicy na ten nástup dát? tipuju to na Nothing Else Matters a to se podle mě na nástup vůbec nehodí, to možná tak na připloužení se po zemi v osmý promily

Já bych byla pro klasiku- Metalica ... srdcovka

Ahojky =-)) sím vás...estlik máte někdo nějakou písničku na ten náš nástup na stužkování...tak to sem hoďtě...ať můžem po prázkách něco vybrat...a začít trénovat =-))

šťastnej novej rok děckaaa

krásnýho Silvestrasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

přeju vám všem šťastnej novek rok , myslím že to bude po dlouhé době klíčovej rok pro nás všechny, tak ať se vše vydaří a vyjde tak, jak si přejem

to Aktivka : jo ty trubky bych možná párkrát zopakoval ale tak vyzkoušej a uvidíš

ale jako píenička jinak dobrá...ale podle mě uplně mimo naše téma...jinej soudek... Pet

Ale vzdyt tadle písnička je uplne mimo! vzdyt nemáme havaj.. Marky a Peťa :

to dns: Jj..celkem se mi to líbí...snad mě k tomu něco napadne... =DDD zkusím udělat víc verzí...a pak si vyberete...uvidíme...co seženu... =D
A pls co myslíš tím dát do smyčky? Jako že by se to opakovalo? =-)

to dns: to neni spatnej napad

Dekuju

Dane,ale Aleš už je na ostudu zvyklej

to Aktivka :
na nástup na stužkování navrhuju toto :
http://cz.youtube.com/watch?v=DkDOK--FSQc
hlavně ty trubky se mi líbí takže kdyby se vystřihli a hodily do smyčky tak myslím že by to šlo

to Aneta : já myslím že Aleš by si měl stěžovat asi víc než ty:-D

Ahojky Andrejko...pls pošleš mi tu písničku...s tím hrochem? MOcko děkujuuu...jinak...my jsme se na žádné písničce na nástup na stužkování nedomluvili..že? =-//

dávno, dávno, dávno..tohle je tak dávno

tos Dane,to nemuzes tady tak verejne ukazovat..

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 2
joo mě se to afííkovo jako lííbíííí ,bych do toho aji šla za njákou tu uplatečku,hich!