Diskuze

toto chcu na plese http://www.youtube.com/watch?v=ZwGdCdyIgh8&feature=channel

ještě štěstí, že je ten Netopil taky někdy nemocnej ...

rychlé zpravodajství z domova :
všichni kdo maj zítra aplik. matiku tak ju nemajou..to znamená znova na 10

jo jinak, vyčistěte si zoubky, zitra je tu Ordinace u stoličky...

Pouris: ty jsi se nám nějak rozkecal...

a já mám zajtra vyučkoo

ale co tak v pátek po škole!?

Jééééje .. zrovna zítra se m to nehodíí :DD, mám na 10, budu spáááát :D

ja tam nebudu bo sem nemocnej, predem se omlouvam

tak schválně: nacvičování zítra na sedm ve třídě 1.B, kdo tam bude?

šak téma už máme, teď už "jen" nacvičovat ..

sranda musi byt ale no

nechcu vam tady do toho nejak vstupovat

jasny, ples na jachtě, to ještě nikdo neměl, jdeme do toho?:D

aleeeeee, tady je někdo urýpanej :D:D

tak jo a co třeba udělat ples na jachtě...??

a vybral bych tu postavenou na zakázku

Proč bychom se měli klonit k výběru jachty postavené na zakázku, když je dražší, než jachta sériová a navíc budeme na její výrobu déle čekat? Hlavním důvodem jsou speciální požadavky na typ jachty. Pokud se například chceme na své lodi vydat do polárních krajů, potřebujeme jachtu železnou, nebo hliníkovou, se speciálním tvarem trupu, který dovolí jachtě bezpečné zamrznutí v ledu.
Obětovat svůj čas k tomuto účelu se však vyplatí. Jachta kterou získáme, splňuje přesně naše požadavky. Máme jachtu která není kompromisním řešením. Je přesně tím, co jsme si přáli a pro své účely potřebovali.

Na světě je v sériové výrobě na tisíce typů jachet. To uspokojuje potřeby většiny jachtařů. Najdou se však i tací, kterým rozsáhlá nabídka nestačí a hledají něco jiného. Těm nezbývá, než si nechat jachtu postavit na zakázku.
Hlavní důvody pro koupi sériově vyráběné jachty
Jachty vyráběné sériově patří do všech cenových skupin. Vybere si mezi nimi jak ten, který hledá to nejlevnější na trhu, tak i zákazník, který nejraději sáhne po opačném konci cenového spektra. Stejně tak je možné zakoupit sériově vyráběnou jachtu dlouhou pouze 6 metrů, nebo 30 metrů dlouhý kolos. Výběr by tedy měl většinu uspokojit.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 1
ej tak jako luxusnííí, já chci taky :D:D