Diskuze

Pavouk ... aha, tak fajn no ... já bych to ukončila, protože s člověkem, u kterýho mě nepřekvapuje IQ houpacího koně se tady nebudu hádat 2 hodiny ... stejně bych dospěla ke stejnýmu názoru jako bez této hádky...

promiň kotě ale mý lízátko je už dávno olízaný

pavouk....až budeš mít chut tak zavolel 0609....vzdám se taxi 5 dolarů za minutu

nic homoklády už mám opuchlá víčka... zítra si sednem o velké přestávce do velkého kruhu (samozřejmě v tureckém sedu) a budem si vyprávět žůžovní historky z předchozího dne, když jsme tak super kolektiv hm? páčko

adulka ...tohle je diskuze a s tvým dovolením se budu vyjadřovat k čemu chci..a ty spíš i stím smradem jak se všichni jdou vysrat když jsiu ve vlaku a právě projíždí chropyní aby to stihli než se rozjedou?vždyt ten smrad je až v čekyni

Adulka...hele furt mi tu píšeš jak mi došly argumenty ale to spíš došly tobě nemyslíš? jdi radši spát bo tě ještě uvidí klekánice

Pouris...tak si dávej na mě pozor abys nedopadl s urvaným árem jako jeden nejmenovaný matikář a s vadou řeči jako jeden nejmenovaný dějepisář

pavouk....ty tvoje urážky taky začínají mít uroven inteligence jedné nejmenované angličtinářky

Pavouk ... já usnu, narozdíl od tebe, ti dochází argumenty, co? se pořád odvracíš na tu Chropyň ... navíc jako nevím, proč bych neměla usnout z vlaků ...

Pouris...a ty bys byl kdo? Joker? to by sedlo, mstivej hajzl se špatnýma úmyslama

Adulka... to bolí

Pouris .. zdržuj se komentářů, ano?

Pavouk ... no tak důležitá nejsem, jen se tady hájím a snažím se ti naznačit, že ty tvoje připomínky jsou pěkně ubohý ..

adulka...masku,bičík a můžeš hrát v Batmanovi

Adulka...jsi důležitá jak stádo opic... nepřipadáš si chvilema jako domina?

Pouris ... fajn, ikdyby si mi ji nedlužil, tak se mi vyhni, nevím, co se do toho vůbec pleteš ty ...

(zbytek textu) se s ním nebudu bavit

Adulka... to řekl pouris pravdu ale ani za 5prasat kríženy s pakobylkama

Adulka...hele já ti žádnou podporu nedlužil...být tvůj otec tak dávno tančíš někde u tyčky a nepleteš se tady do chlapskej věcí

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 1
Adulka... jojo páááápáááá