Diskuze

přestává to býti vtipné, dobrou..sténak vás mám šecky (skoro šecky) ráda

Pouris...hele ty pupínku mrkající z análního věnce domorodého vietnamce...dej si na mě bacha bo ti narvu ptáka do kravího vejcovodu... a pamatuj: pták bez ptáka je jako tma bez cigána...
du se najest páč mi vyhládlo bžíško... stejně to tu stojí za ojetou cigánku...třeba to tu bude za 5 minut lepší vy ovečky v hrsti zoofilního bači

docela dobrý diskuzní dodatek drmolící o dutých dýních, dobře dirko

coby hlava nejdutější těch nejdutějších duťáků fotbalistů dutějších jak dutá dýně

Nechej toho ty plesnivej chomáčku rektálních chloupků nebo tady všem barvitě popíšu jak sem tu tvoji prdel prodal každýmu cikánovi co si řekl

se mnou v čele

brodek je díra dutých hlav

a co teprve Brodek!

Pouris...konečně rozumná řeč, to ale neznamená, že ti budu lízat koule jak jsi na to byl poslední dva roky zvyklej ty nemytý čuně

Jen tak mezi náma kam se hrabe Chropyně na Čekyn

bič na Vás smradi ,chichi

Adulka... to jsou jen slabé reakce na silnějšího jedince...
v chropyni má každej místo mozku z piva kostku blbko

ehm....hajzele!

Pouris...jo pozor pán mě tady poučuje s poznáváním lichokopytníků co ty sráču? si myslíš že ti toho IPhona závidím hm? kdybych chtěl tak jich mám v každém varlati pár ... troubo

Aha, takže jasný no ... já jsem ten ubožák z Chropyně a co jsi potom ty ty idiote z Čekyně ...? hmm? .. ale jsou i vesnice, kde kanalizace neníí ... viď?

Aha, takže diskuze se už odvrátila pouze k svetrům .. no jo, to se dalo čekat, že od toho Jirka ustoupí

Adulka...hele od začátku sme si ensedli, ty máš svůj obyčejnej život v chudobně trapné chropyni tak si tam doj kozy a hraj si s cikánama před pikolou za pikolou, ale na mě si tady pusinku neotvírej ju?

nepoznáš soba od antilopy ty přiblblej blbečkózní blbštajne!pro mě seš jenom lidskej ekvivalent průsvitnejch trenýrek

nadávky dobryy...tady je to aji poučnyy

Kategorie: ostatní
Návštěv: 37245
Dnes: 0
Online: 2
Jen tak mimo mísu: děkuji Pourákovi za podporu ... si fakt kámo