Diskuze
afi. | 11.11.2008 22:20
přestává to býti vtipné, dobrou..sténak vás mám šecky (skoro šecky) ráda
přestává to býti vtipné, dobrou..sténak vás mám šecky (skoro šecky) ráda
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:18
Pouris...hele ty pupínku mrkající z análního věnce domorodého vietnamce...dej si na mě bacha bo ti narvu ptáka do kravího vejcovodu... a pamatuj: pták bez ptáka je jako tma bez cigána...
du se najest páč mi vyhládlo bžíško... stejně to tu stojí za ojetou cigánku...třeba to tu bude za 5 minut lepší vy ovečky v hrsti zoofilního bači
Pouris...hele ty pupínku mrkající z análního věnce domorodého vietnamce...dej si na mě bacha bo ti narvu ptáka do kravího vejcovodu... a pamatuj: pták bez ptáka je jako tma bez cigána...
du se najest páč mi vyhládlo bžíško... stejně to tu stojí za ojetou cigánku...třeba to tu bude za 5 minut lepší vy ovečky v hrsti zoofilního bači
afi. | 11.11.2008 22:15
docela dobrý diskuzní dodatek drmolící o dutých dýních, dobře dirko
docela dobrý diskuzní dodatek drmolící o dutých dýních, dobře dirko
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:13
coby hlava nejdutější těch nejdutějších duťáků fotbalistů dutějších jak dutá dýně
coby hlava nejdutější těch nejdutějších duťáků fotbalistů dutějších jak dutá dýně
Pouris | 11.11.2008 22:13
Nechej toho ty plesnivej chomáčku rektálních chloupků nebo tady všem barvitě popíšu jak sem tu tvoji prdel prodal každýmu cikánovi co si řekl
Nechej toho ty plesnivej chomáčku rektálních chloupků nebo tady všem barvitě popíšu jak sem tu tvoji prdel prodal každýmu cikánovi co si řekl
afi. | 11.11.2008 22:11
se mnou v čele
se mnou v čele
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:10
brodek je díra dutých hlav
brodek je díra dutých hlav
afi. | 11.11.2008 22:08
a co teprve Brodek!
a co teprve Brodek!
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:08
Pouris...konečně rozumná řeč, to ale neznamená, že ti budu lízat koule jak jsi na to byl poslední dva roky zvyklej ty nemytý čuně
Pouris...konečně rozumná řeč, to ale neznamená, že ti budu lízat koule jak jsi na to byl poslední dva roky zvyklej ty nemytý čuně
Pouris | 11.11.2008 22:04
Jen tak mezi náma kam se hrabe Chropyně na Čekyn
Jen tak mezi náma kam se hrabe Chropyně na Čekyn
Antaléna | 11.11.2008 22:04
bič na Vás smradi ,chichi
bič na Vás smradi ,chichi
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:03
Adulka... to jsou jen slabé reakce na silnějšího jedince...
v chropyni má každej místo mozku z piva kostku blbko
Adulka... to jsou jen slabé reakce na silnějšího jedince...
v chropyni má každej místo mozku z piva kostku blbko
Pouris | 11.11.2008 22:03
ehm....hajzele!
ehm....hajzele!
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 22:02
Pouris...jo pozor pán mě tady poučuje s poznáváním lichokopytníků co ty sráču? si myslíš že ti toho IPhona závidím hm? kdybych chtěl tak jich mám v každém varlati pár ... troubo
Pouris...jo pozor pán mě tady poučuje s poznáváním lichokopytníků co ty sráču? si myslíš že ti toho IPhona závidím hm? kdybych chtěl tak jich mám v každém varlati pár ... troubo
Adulka | 11.11.2008 22:01
Aha, takže jasný no ... já jsem ten ubožák z Chropyně a co jsi potom ty ty idiote z Čekyně ...? hmm? .. ale jsou i vesnice, kde kanalizace neníí ... viď?
Aha, takže jasný no ... já jsem ten ubožák z Chropyně a co jsi potom ty ty idiote z Čekyně ...? hmm? .. ale jsou i vesnice, kde kanalizace neníí ... viď?
Adulka | 11.11.2008 21:59
Aha, takže diskuze se už odvrátila pouze k svetrům .. no jo, to se dalo čekat, že od toho Jirka ustoupí
Aha, takže diskuze se už odvrátila pouze k svetrům .. no jo, to se dalo čekat, že od toho Jirka ustoupí
Pavouk (neregistrovaný) | 11.11.2008 21:58
Adulka...hele od začátku sme si ensedli, ty máš svůj obyčejnej život v chudobně trapné chropyni tak si tam doj kozy a hraj si s cikánama před pikolou za pikolou, ale na mě si tady pusinku neotvírej ju?
Adulka...hele od začátku sme si ensedli, ty máš svůj obyčejnej život v chudobně trapné chropyni tak si tam doj kozy a hraj si s cikánama před pikolou za pikolou, ale na mě si tady pusinku neotvírej ju?
Pouris | 11.11.2008 21:58
nepoznáš soba od antilopy ty přiblblej blbečkózní blbštajne!pro mě seš jenom lidskej ekvivalent průsvitnejch trenýrek
nepoznáš soba od antilopy ty přiblblej blbečkózní blbštajne!pro mě seš jenom lidskej ekvivalent průsvitnejch trenýrek
Antaléna | 11.11.2008 21:57
nadávky dobryy...tady je to aji poučnyy
nadávky dobryy...tady je to aji poučnyy
Kategorie: ostatní
Návštěv: 37228
Dnes: 0
Online: 1
Jen tak mimo mísu: děkuji Pourákovi za podporu ... si fakt kámo a nelez mu do prdele po tom, co ti řekl ..